Rotterdams Popkoor 4-YOU is een vijfstemmig gemengd koor, met een repertoire dat begint  bij de jaren 60 tot songs uit de hedendaagse popmuziek. Bij een optreden gaat het niet alleen om zingen, wij willen het publiek bereiken, enthousiasmeren, mee laten zingen en dansen en vooral ‘raken’.  Een verhaal vertellen dat soms vrolijk en vertederend is, maar ook verdrietig en emotioneel. Kortom, wat we allen meemaken in het dagelijks leven.  

De kleding van de koorleden vormt een samenhangend en smaakvol geheel, terwijl toch iedereen iets anders aan heeft. Ook de bewegingen komen natuurlijk over en de afwisseling in het programma maken het leuk om naar dit koor te kijken. Het belangrijkste is echter de Rotterdamse trots en zelfverzekerdheid die het koor uitstraalt. De uitspraak is misschien soms net  te Rotterdams, maar heeft ook z’n charme.  Rotterdams Popkoor 4-YOU is een echte sfeermaker op ieder festival. 

Rotterdams Popkoor 4-YOU wordt gedirigeerd door Fred de Vries. Fred is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium op Schoolmuziek en Koordirectie. De huidige arrangementen en orkestbanden worden geheel door Fred verzorgd. Rotterdams Popkoor 4-YOU repeteert iedere woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur.
In Wijkcentrum ''De Romeynshof'' Stresemannplaats 8  te Rotterdam (Ommoord). 

 

Rotterdams Popkoor 4-YOU 

www.popkoor4you.nl 

Facebook: Rotterdams Popkoor 4 You